Partners

  Like en volg ISC SKI vzw op Facebook!!

Zowel professioneel als particulier kan u bij Core and More terecht voor:

  • Human Performance Training
  • Personal Coaching
  • Teambuilding

Sneeuwsport Vlaanderen is de ski en snowboard federatie, erkend en gesubsidiëerd door Bloso, en legt zich toe op competitie, recreatie en opleidingen.
Sneeuwsport Vlaanderen wil de Ski en Snowboard sport in al zijn aspecten en disciplines promoten en ondersteunen; service verlenen aan de clubs en leden van de clubs; sportactiviteiten creëren en coördineren; skiërs, snowboarders en renners informeren en begeleiden.

 

Snowvalley te Peer is een gerenomeerde indoorskibaan waar menig wintersportliefhebber terecht kan. Vaak worden er wedstrijden en trainingen georganiseerd met het nodige spectakel. Onze lesgevers kunnen op uw vraag ook daar lesgeven wat dus een duurzame partnership tot stand bracht.
Wil je daarnaast zelf kans maken op een gratis toegang tot Snowvalley? Download dan hier uw tombolaticket, vul uw gegevens in en geef het af aan de inkombalie van Snowvalley. Zij nemen na de trekking rechtstreeks contact op met de winnaar.

Skischool Blue & Yellow biedt Nederlandstalige lessen aan in Salzburg - Oostenrijk. We werken met hen samen om u ook in het buitenland te kunnen laten bijstaan in uw leerproces.

Skifriends biedt samen met Lauwers Reizen heel wat skireizen aan. Met bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland kan iedereen wel ergens zijn keuze vinden. Ook zij hebben een team van gepassioneerde gekwalificeerde monitoren en reisleiders. Altijd een geslaagde vakantie met onvergetelijke sfeer!!