Reviews

Annelies (33 jaar) nam vorig jaar een aantal privélessen:
"Een paar jaar geleden ging ik onvoorbereid naar de bergen en kwam bij mistig weer terecht op een vrij steile piste. Ik ben toen gevallen, gelukkig geen ernstige verwondingen, maar de schrik bleef de rest van de week aanwezig en het belemmerde me om ongedwongen mee te skiën met mijn vriendinnen.
Bij de start van de lessenreeks, had ik een nogal verkrampte houding. Maar de geruststellende instructeur bij ISC SKI slaagde erin om me op een ontspannen manier een aantal technieken bij te brengen. Ik kreeg terug meer vertrouwen in mezelf en had een hele relaxed vakantie dit jaar!"
 
Liesbeth (42 jaar) ging vorig jaar op gezinsvakantie met haar man Frederik (43 jaar) en hun twee dochters Lore (12 jaar) en Lisa (14 jaar). Voor hun verlof namen ze een familiekaart bij ISC SKI:
"Door de persoonlijke aanpak van de gediplomeerde lesgever, slaagden wij erin om ons als gezin perfect voor te bereiden op onze vakantie. Onze dochters hadden nog nooit eerder geskied en moesten vanaf nul beginnen. Bij onszelf was het meer dan tien jaar geleden en dus moest onze techniek dringend opgefrist worden. Tijdens de lessen werd er aandacht gegeven aan onze verschillende niveaus. Onze dochters hun zelfvertrouwen kreeg een boost. Daardoor kon de instructeur zijn lessen vlot opbouwen. Uiteindelijk konden we samen genieten van een geslaagde vakantie."
 
Dorien (24 jaar) had nog nooit op de latten gestaan toen ze vorig jaar werd uitgenodigd op een groepsreis:
"Een aantal lessen in België leek me toch verstandig om niet onvoorbereid te vertrekken naar de sneeuw. Een vriendin had me ISC SKI aangeraden wegens hun persoonlijke aanpak. Ik moet bevestigen dat de lesgevers er heel goed in slaagden om me op een aantal lessen een ontspannen gevoel en stevige basis te geven. Skiën was helemaal niet zo vermoeiend als ik eerst dacht. Dankzij hen had ik echt een topvakantie!"