ISC SKI vzw

 

Doel:
Als vzw heeft ISC SKI tot doel sport en spel te bevorderen en in te richten voor iedereen, aangevuld met allerlei zaken die daarbij horen en/of daartoe kunnen bijdragen. In het bijzonder richt ISC SKI zich op de wintersport.

Ontstaan:
In 1985 besliste ISC TC naast hun tennisactiviteiten ook skilessen aan te bieden aan sportievelingen. Stilaan groeide de tendens en velen hebben hun eerst ski-ervaring zo mogen meemaken.
Een 10-tal jaren later verhuisde de ISC TC naar de vernieuwde sportinfrastructuur aan De Hoogt. Dat de ski-afdeling mee verhuisde was vanzelfsprekend. In juli 2012 was de tijd aangebroken om de afdeling ski als aparte entiteit te beschouwen en werd ISC SKI vzw opgericht
 


Werking:
ISC SKI vzw koos bewust voor een kleine organisatievorm waardoor kort op de bal kan gespeeld worden en het dagelijks bestuur erg vlot verloopt. Zij helpen u graag verder met al uw vragen en bekommernissen.
Daarnaast zijn de lesgevers zeer gedreven vrijwilligers en willen ze zich onderscheiden door middel van een professionele aanpak/leermethode. Allen zijn opgeleid en ademen de gezamenlijke passie voor wintersport. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt van uw intens leerproces een deugd.
Om uw skibeurten te reserveren, gebruikt u bij ISC SKI een uniek online-boekingsprogramma waarmee u eenvoudig zelf uw planning kan beheren. U heeft hiermee ten allen tijde een overzicht van uw reservaties en de resterende beurten.
Wanneer u komt skien, ontvangen wij u en staan garant voor een vlot verloop. We staan u met raad en daad bij waar nodig.
Wij helpen u graag verder en hopen u te mogen verwelkomen. Aarzel niet met ons contact op te nemen.